Self Testing Ngarep Gunakake Covid-19 Antigen Nasal Swab Rapid Test Kaset

Katrangan singkat:

Fitur:
Simpen ing suhu kamar, gampang dioperasikake, lan asil tes bisa dipikolehi sajrone 20-30 menit.
Test komponen
Swab Nasopharyngeal Utawa Swab Tenggorokan
Tabung Ekstraksi Antigen
Ekstrak Antigen R1
Kartu Tes
Kinerja Klinis:
Sensitivitas: 93,18%;Kekhususan: 99,32; Akurasi: 97,57%


Detail Produk

Tag produk

* Katrangan

Spesifikasi 1 T/paket,5T/kit,25T/paket
Syarat-syarat pembayaran T/T
MOQ 500kits
Lead Time 7dina
Kapabilitas Pasokan 800000kits/ wulan
Urip beting 2 taun
Kondisi panyimpenan 2~30 ℃
Sertifikasi Mutu ISO 13485/CE

*KOLEKSI SPECIMEN lan PERSIAPAN

spection

Nasopharyngeal swab

Sirah kasebut kanthi alami santai.
Puter swab alon-alon menyang bolongan irung menyang langit-langit irung.
Puter paling ora kaping 4 nglawan rongga irung (wektu penylametan ora kurang saka 15 detik), banjur baleni operasi sing padha kanggo rongga irung liyane kanthi nggunakake swab sing padha.

Koleksi spesimen swab orofaringeal

Sirah rada miring, cangkeme mbukak, lan swara "ah".
Mbukak loro-lorone saka tonsils pharyngeal.
Alon-alon ngusap amandel pharyngeal kanthi swab paling sethithik kaping 3.
Ngilangke ing tembok pharyngeal posterior kanggo paling 3 kaping.

spection

AJA LAY SWAB DOWN.Lebokna swab ing tabung.

★ Testing kudu dileksanakake sanalika bisa (ing setengah jam) sawise koleksi sampel.Sampel ora perlu diaktifake.
★ Gunakake mung cartridges test undamaged lan undamaged sing kebak nutup.Priksa manawa kit kasebut ana ing umur simpan.Priksa manawa kit disimpen ing antarane 2°C nganti 30°C.(Yen reagen wis kadaluwarsa utawa isi reagen ilang utawa rusak, reagen deteksi kudu diganti ing wektu).
★ Kit test kudu digunakake ing 1 jam sawise dibusak saka tas foil.Solusi buffer kudu ditutup langsung sawise digunakake.

* Pengolahan Sampel

SWAB NASOPHARYNGEAL UTAWA OROPHARYNGEAL SWAB SPECIMEN EXTRACTION

spection

* Interpretasi asil

spection
spection

Asil Positif

Pita abang ditampilake ing "C" lan "T", sing nuduhake yen asil spesimen positif.

spection

Hasil Negatif

Pita abang katon ing "C" lan ora ana pita ing "T", Iki nuduhake yen konsentrasi antigen 2019-nCoV nol utawa ing ngisor watesan deteksi tes kasebut.

spection

ora sah

Sawise tes, ora ana pita warna sing katon ing garis kontrol, yaiku asil sing ora bener.Bisa uga operasi standar durung ditindakake utawa kit gagal.Disaranake ngganti kit lan tes maneh.

*Informasi Produk

KOTAK(25 kit) KOTAK(5 kit)
produk Tes Rapid Antigen 2019-nCoV (Emas Koloid) 2019-nCoV Antigen Rapid Test (Saliva) (Koloid Emas) Tes Rapid Antigen 2019-nCoV (Emas Koloid) 2019-nCoV Antigen Rapid Test (Saliva) (Koloid Emas)
Ukuran (Single BOX) 20*13*8cm 20*13*8cm 20*6.3*4.8cm 20*6.3*4.8cm
Volume (KOTAK Tunggal) 2,214 dm³ 2,214 dm³ 0,547 dm³ 0,547 dm³
Bobot (Kotak Tunggal) udakara 285 g udakara 322 g Udakara 80g Udakara 80g
FCL 20 Box (25 kit/box, 500 kit) 20 Box (25 kit/box, 500 kit) 80 kothak (5 kits / kothak, 400 paket) 80 kothak (5 kits / kothak, 400 paket)
Ukuran (FullContainerLoad, FCL) 43*28.5*42cm 43*28.5*42cm 41.5*39.5*33cm 41.5*39.5*33cm
Volume (FCL) 0,0515m³ 0,0515m³ 0,0541m³ 0,0541m³
Bobot (FCL) Kira-kira 6,8 kg Udakara 7.24kg Kira-kira 7,2 kg Kira-kira 7,2 kg

Kothak siji( 1 kit)

 

produk

Tes Rapid Antigen 2019-nCoV (Emas Koloid)

Tes Cepat Antibodi Penetralisir SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

2019-nCoV Antigen Rapid Test (Saliva) (Koloid Emas)

Antibodi SARS-CoV-2 IgM/IgG Rapid

Tes (Emas Koloid)

2019-nCoV Antigen & Flu A/B Combo Rapid Test (Koloid Emas)

Ukuran (Single BOX)

19*60*1.5cm

19*60*1.5cm

19*60*1.5cm

19*60*1.5cm

19*60*1.5cm

Volume (kotak tunggal)

0,183 dm³

0,183 dm³

0,205 dm³

0,144 dm³

0,144 dm³

Bobot (kotak tunggal)

udakara 32,6 g

udakara 22,6 g

udakara 29,4 g

udakara 24 g

udakara 24 g

FCL

250 Kothak

(1 paket/box, 250 paket)

250 Kothak

(1 paket/box, 250 paket)

250 kothak

(1 paket/box, 250 paket)

300 Kothak

(1 paket/box, 300 paket)

300 Kothak

(1 paket/box, 300 paket)

Ukuran (FullContainerLoad, FCL)

41.5*39.5*33cm

41.5*39.5*33cm

46*36*34.5cm

41.5*37.5*33 cm

41.5*37.5*33 cm

Volume (FCL)

0,0548m³

0,0548 m³

0,0571m³

0,0514 m³

0,0514 m³

Bobot (FCL)

Udakara 9,25 kg

Kira-kira 6,6 kg

Kira-kira 8,8 kg

Kira-kira 8,3 kg

Kira-kira 8,3 kg

* Aplikasi

application

Laboratorium

application

Eksperimen riset ilmiah

application

rumah sakit

application

penanganan Cairan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita